dijous, 23 de gener del 2020

Excursió al LAB 0-6 Manresa - Comunitat de Petits



Matí de ciència de la Comunitat de Petits

El divendres dia 10 de gener i el dilluns 13 de gener la Comunitat de Petits vàrem visitar el LAB 0-6 de Manresa. Vàrem passar tot un matí ben entretinguts combinant dues activitats, una en lliure elecció, Exploració al Lab i una altra enfocada a un repte concret, aconseguir fer Aigua de colors .
El Lab és un espai de ciència com l'Ambient de Naturalment de l'escola en el que totes les propostes afavoreixen la mobilització d’idees científiques en els infants. L’Exploració al Lab va incloure l’espai de llum.
Aigua de colors, ens van proposar una activitat molt natural dels infants, jugar a fer de cuiners i cuineres amb aliments, però des del punt de vista de la ciència aconseguint transformar l'aigua en colors determinats.
Malgrat que el temps no ens va acompanyar, va ser un matí carregat de noves experiències i descobriments creant entre totes i tots una paleta de colors amb productes naturals i casolans.
No cal dir que l'excursió va ser tota una aventura.



Si en voleu veure imatges només heu de clicar l'enllaç:
Fotografies 10 de gener P 4 i P 5:

Fotografies 13 de gener P 3:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Carnaval 2024 Infantil

El CARNAVAL de l'escola Les Roquetes ja fa dies que està en marxa, totes les nenes i els nens de la comunitat d'infantil hem fet cas...